Profil

Dagsvad auto blev 1. Aug. i 1979 startet af Egon Christensen. Værkstedet bestod dengang af 1 mand, 1 lift, og 2 gulvpladser. Siden 1979 er vores virksomhed vokset voldsomt og består i dag af 4 mænd, 5 lifte, 1 grav til store køretøjer, og 3 gulvpladser.
Dagsvad auto beskæftiger sig i dag med alle bilmærker og de mange års erfaringer har gjort os til specialister i service og reparationer af køretøjer under nyvognsgarantien, og mange andre specialhåndteringer som et køretøj kunne få behov for.

En virksomhed som Dagsvad auto har indset at man skal passe på miljøet, vi har jo dagligt fat i en lang række af kemikalier, filtre, dæk og andet der skal afskaffes på korrekt vis.
Vi er derfor medlem af ABAS Miljøservice, så vi stadig kan nyde vores skønne natur. is. og er derfor et værksted med mange års erfaring.
Hos os forstår vi vigtigheden i at passe på din bil, med service eftersyn der altid lige er efter bogen, og det kan kun lade sig gøre pga. kvaliteten med de værktøjer vi dagligt anvender, og derfor får vi årligt kalibreret vort udstyr så nøjagtigt at selv politiet bruger os til at få fortaget speedometer udmålinger.


Historie
  • 1979, Dagsvad auto bliver etableret
  • 1986, Medarbejderstaben udvides
  • 1988, Medarbejderstaben udvides
  • 1991, Værkstedet udvides m, 2 haller inkl. grav.
  • 1996, Medarbejderstaben udvides med Egon's kone (Heltid)

Biler til salg